Verhuizen

Voor veel mensen is een verhuizing een enorme bron van stress. Dat is niet zo vreemd want er moet veel gebeuren in een korte tijd en we hebben het eigenlijk al druk genoeg. Er zijn vaak wel genoeg helpende handen, maar ook dan kan een verhuizing chaotisch verlopen.

Een goede voorbereiding en planning zijn de basis van een soepel lopende verhuizing. Daarnaast is een verhuizing het ideale opruimmoment. De ervaring leert dat we in één jaar al veel spullen verzamelen die we niet of nauwelijks gebruiken en die we vaak niet eens echt nodig hebben. Weet jij precies wat er allemaal op zolder, in de garage of in één van de vele kasten ligt?

Door voor de geplande verhuisdatum de tijd te nemen om jouw spullen te sorteren voorkom je dat er overbodige spullen meegaan naar de nieuwe woning. En wat is er nou fijner dan een frisse start maken in een nieuw huis zonder de ballast van al die overtollige spullen?

Samen gaan wij de verhuizing voorbereiden en plannen. We bekijken welke spullen mee gaan naar de woning en welke spullen niet meer passen. We zorgen dat deze spullen een goede bestemming krijgen. Weggooien kan altijd nog en vaak kun je er iemand anders blij mee maken.

Zie je op tegen de dag van verhuizing, of heb je weinig tijd om daarbij aanwezig te zijn. Ook dan kan je een beroep op mij doen. Ik kan de hele verhuizing voor je begeleiden. Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Back to Top