Verkoopklaar maken

Bent jij van plan om jouw huis te gaan verkopen? Heb jij al een plan gemaakt om je woning helemaal verkoop klaar te maken? Het voelt wellicht onnatuurlijk om nog te gaan investeren in een woning die je van plan bent te gaan verlaten. Toch is het heel belangrijk om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren, niet alleen op funda, maar ook tijdens de bezichtigingen. Uiteindelijk wil je jouw woning zo goed mogelijk verkopen!

Het verkoopklaar maken van een woning wordt vaak onderschat. Met alleen het (laten) uitvoeren van de laatste onderhoudsklusjes en een goede schoonmaak ben je vaak nog niet klaar. Een mogelijke koper wil zichzelf in jouw huis kunnen zien wonen. Het is daarom van belang dat alle plusplunten van de woning worden benadrukt. Probeer daarom je huis te gaan zien als marketingobject.

Lukt het jou om door de ogen van een potentiële koper naar jouw woning te kijken? Mijn ervaring is dat mensen het lastig vinden om met een neutrale en objectieve blik naar hun eigen woning te kijken. Dit is logisch, want als je ergens zelf woont dan vallen bepaalde dingen je ook niet meer op.

Ik help je graag bij het opruimen en stylen van de woning zodat deze helemaal verkoopklaar is. Per ruimte bekijk ik wat we kunnen doen om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Hierbij maak ik vooral gebruik van de aanwezige meubels, spullen en accessoires. Vaak kun je met het verplaatsen van meubels of het (tijdelijk) weghalen van spullen al resultaat boeken. Indien nodig adviseer ik om extra accessoires aan te schaffen, zoals beddengoed, een sprei, kussens, handdoeken, kaarsen en planten. Ook hier geldt dat er voor elk budget een passende winkel en oplossing te vinden is. Ik geef je concrete adviezen met betrekking tot de tuin, eventuele onderhoudsklussen en de schoonmaak. Indien nodig kan ik je ook helpen met het organiseren van deze werkzaamheden.

Mijn ervaring is dat het verkoopklaar laten maken van een woning een (tijds)investering is die zich weer terugverdient door een snelle verkoop tegen een hogere verkoopprijs. Heb je behoefte aan een advies op maat, neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Back to Top