Over mij

Ik ben Annemarie Nicholson (1977), getrouwd, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Hilversum.

Als jong meisje was ik al bezig met het opruimen, veranderen en gezellig maken van mijn kamer. En dat is eigenlijk nooit opgehouden. Structureren, organiseren en plannen gaan mij goed af en ik vind het ook nog eens ontzettend leuk. Daarbij heb ik een passie voor interieur en ga ik graag op zoek naar praktische oplossingen om meer ruimte en rust te creëren in huis.

Na mijn Rechten studie heb ik ruim 13 jaar met plezier gewerkt binnen de financiële dienstverlening, als jurist en als accountmanager, onder andere binnen het vastgoed. Ook hier kwamen mijn organisatorische talenten goed van pas.

Toch merkte ik een aantal jaren geleden dat ik toe was aan iets anders, een nieuwe uitdaging. Ik besloot een time out te nemen om erachter te komen wat ik nu echt wilde gaan doen. Ik volgde de basiscursus Professional Organizer bij het NBPO en zette me in als vrijwilliger voor SchuldHulpMaatje. Ook heb ik een tijd met het gezin in Spanje gewoond.

Begin 2019 besloot ik mijn passie te volgen en voor mezelf te beginnen. Met mijn bedrijf help ik onder andere nabestaanden en ouderen bij het duurzaam opruimen, verkoopklaar maken en (leeg) opleveren van een woning. Dit is vaak een tijdrovende klus in een toch al verdrietige en moeilijke periode.

Het opruimen en uitzoeken van alle bezittingen blijkt in de praktijk vaak lastiger dan men denkt. De vele herinneringen die naar boven komen als je in de woning bezig bent, kunnen zorgen voor een rollercoaster aan emoties. Het is dan ook niet zo vreemd als je vastloopt in het proces van opruimen.

Als professional organizer en opruimcoach neem ik je graag werk en zorgen uit handen. In nauw overleg help ik bij het opruimen en stylen van de woning en zorg ik dat bezittingen, die je niet wil bewaren, goed terecht komen. 

Niet alleen bij het opruimen en verkoopklaar maken van een woning na overlijden, maar ook bij een aanstaande verhuizing kun je een beroep op mij doen. Of het nu gaat om advies, hands on coaching of om het volledig ontzorgen, ik help je graag verder.

Wil je weten of ik iets voor jou kan kan betekenen? Neem dan contact met mij op en we plannen een adviesgesprek in.

Back to Top